Over Juul Marijnissen

U wilt uw huidige woning verbouwen of renoveren? Misschien heeft u plannen voor een aanbouw?
Uw verbouw- of nieuwbouwproject is bij Juul Marijnissen Timmerbedrijf in goede handen.

Passie voor vakwerk
Van interieur (af)timmerwerk, nieuwe deuren of (inbraak) hang- en sluitwerk, dakramen en dakkapellen tot een nieuwe veranda of overstek. Van reparatie tot renovatie, van verbouwing tot complete verzorging en begeleiding van nieuwbouw. Juul Marijnissen Timmerbedrijf is gespecialiseerd in timmerwerk, maar bovenal breed inzetbaar, ervaren en bijzonder betrouwbaar.

Samenwerken
Samen met u worden uw wensen vertaald naar een perfect eindresultaat dat voldoet aan alle wensen en eisen. Juul Marijnissen Timmerbedrijf biedt u zelfs de mogelijkheid om de realisatie van het project gezamenlijk uit te voeren. Misschien beschikt u zelf over materialen die u wilt laten verwerken? Na inventarisatie van uw vaardigheden en materialen kunnen de mogelijkheden besproken worden.

Netwerk
Ruim 35 jaar ervaring op het gebied van timmerwerken vertaalt zich in een vakkundige werkwijze met veel aandacht voor details. Juul Marijnissen Timmerbedrijf kent een groot netwerk van samenwerkingspartners voor schilder- en metselwerk, tegel- en installatiewerk en stukwerkzaamheden. Juul Marijnissen Timmerbedrijf biedt u one stop shopping voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden.